Betalen en bezorgen

Betalen

Om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken zijn er verschillende betaal- en verzendmogelijkheden waar u tijdens het bestellen uit kunt kiezen. Op deze manier hopen wij voor iedereen een passende oplossing te bieden bij het winkelen in onze webshop. Verder verwijzen wij graag naar onze algemene voorwaarden die op elke order van toepassing is.

Onze betalingen worden afgehandeld door onze betalingspartners waaronder Mollie , Klarna , Paypal en Shop Pay. 

Wilt u liever per bankoverschrijving betalen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Het geld van de bestelling kan direct worden overgemaakt naar het rekeningnummer van Toff Design. In het bestelproces en op de orderbevestiging worden onze bankgegevens weergegeven. Geef uw naam en het ordernummer/bestelnummer aan bij de kenmerken van uw betaling. 

Wij ondersteunen ook de betaling via diverse wallets zoals Apple Pay, Google Pay en Shop Pay. Voor meer informatie hierover verwijzen wij naar de desbetreffende aanbieder.  

Bezorgen

Bestellingen op werkdagen geplaatst voor 16:00 uur worden dezelfde werkdag verzonden. Na verzending ontvangt u van ons een mail met track en trace informatie zodat u de zending zelf kunt volgen. Onze bezorgpartners zijn POSTNL en DHLforyou, zowel binnen Nederland als naar het buitenland. Wij hanteren o.a. de volgende tarieven (excl. BTW):

Pakketpost binnen Nederland: € 4,09 (orders vanaf €49 worden zelfs gratis verzonden binnen Nederland).

Pakketpost naar b.v. België t/m 5 kilo: € 5,74 (orders vanaf €65 worden zelfs gratis verzonden naar België).

Meer informatie vindt u op www.dhlparcel.nl of www.postnl.nl

 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.