Over Toff Design

Toff Design is een winkel met moderne woonaccessoires voor in - en om het huis. Bij ons vindt u servies, bestek, glaswerk, kaarsen en kandelaars, placemats en tafellinnen. Ook kunt u terecht voor badkamer accessoires en overige woonaccessoires. Het assortiment is breed dus er is voor iedereen wel iets moois te vinden. Een groot deel van ons assortiment is ook ideaal om als geschenk te geven. Onze collectie bestaat uit mooie bekende merken van o.a. Alessi, ASA, Blomus, Esteban, Fatboy, Räder, Royal Delft, Schott Zwiesel, Serax, Sompex, Urban Nature Culture en Zone Denmark. Maar u vindt bij ons ook onbekende kleinere merken die zich onderscheiden met hun bijzondere collectie. 

De webshop is natuurlijk altijd geopend, wilt u liever "live" de produkten zien of vasthouden, dan bent u natuurlijk tijdens onze openingstijden welkom!

De openingstijden van de winkel zijn: 

Maandag gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00
Koopzondag (laatste vd maand) alleen in Nov en Dec   13:00 - 17:00 

 

Toff Design is aangesloten bij het webshop keurmerk zodat u er verzekerd van bent dat wij uw bestelling netjes afhandelen. Meer informatie over het keurmerk vindt u op www.keurmerk.info

 

Toff Design is een andere handelsnaam van ZIN aan Tafel en winkel die al meer dan 13 jaar bestaat. Door de jarenlange groei en veranderende collectie vonden wij deze naam niet meer goed aansluiten en is de naam Toff Design tot stand gekomen. 

 

Toff Design  |  Kortemeestraat 29  |  Bergen op Zoom  |  0164-243599

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.